GOAB ‘Kansen voor kinderen:

Webinar Doorgaande lijn VVE – 28 januari 2025 van 10:00 – 11:30

Tijdens ons gratis webinar op 28 januari 2025 delen experts uit wetenschap en praktijk waardevolle inzichten en concrete handvatten om de samenwerking tussen voorschool en vroegschool te verbeteren. Ontdek wat de succesfactoren zijn voor een soepele overdracht en een inhoudelijk sterke doorgaande lijn VVE. Dit webinar is speciaal voor beleidsambtenaren, VE-aanbieders en scholen die een impuls willen geven aan hun VVE-beleid.

Waarom dit webinar?
De doorgaande lijn binnen de voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is in Nederland van wisselende kwaliteit. Hoewel er plekken zijn waar de overdracht en inhoudelijke afstemming van de voorschool naar de vroegschool goed verlopen, zijn er ook veel locaties waar dit moeizaam gaat. In dit webinar willen we succesfactoren voor een sterke doorgaande lijn toelichten. Ons doel is om gemeenten, VE-aanbieders en scholen praktische handvatten te geven voor een stevige doorgaande lijn, gebaseerd op zowel wetenschap als praktijkervaringen.

Inhoud webinar
Een wetenschapper en twee praktijkprofessionals uit de voor- en vroegschoolse educatie delen waardevolle inzichten over het versterken van de doorgaande lijn VVE. Het definitieve programma wordt eind oktober bekendgemaakt.

Aanmelden webinar
Deelname is gratis.
Meld je aan

Vragen
Mail Marco Zuidam van Oberon: mzuidam@oberon.eu

Deel dit nieuwsbericht